29.95

Pravkar poročena z zankicami za denar

Ste povabljeni na poroko in razmišljate, kaj podariti ob tej čudoviti priložnosti?! Zakaj ne bi bilo vaše darilo drugačno od kopice ostalih? Superšik personalizirana grafika Pravkar poročena z zankicami za denar je izvirno, personalirizano darilo za poroko, ki bo mladoporočenca vedno spominjalo na njun čarobni dan.

Velikost: 230x230mm
Okvir: rjavi, beli in črni
Papir: 300g

Okvir lahko samostojno stoji ali ga obesite na steno.

Pri oddaji naročila nam v opombi napišite naslednje podatke:
– ime neveste in ženina,
– datum poroke,
– barva las, šopka, avtomobila in znamka avtomobila.

Opozorilo: Pri izbiri barve las izbirajte med osnovni barvami (temno rjava, svetlo rjava, blond, črna, rdeča, oranžna, siva, …). Vmesni barvni odtenki (svetlo/temno blond, rjavo blond, rjavo – skoraj črno, svetlo rjavo – skoraj blond, …) pri digitalnem tisku ne pridejo do izraza.

Postopek obdelave naročila in rok dobave: Po prejetem plačilu z vašimi podatki oblikujemo, v roku 3-5 delovnih dneh, digitalni predogled grafike, katerega prejmete na mail. Po potrditvi dizajna, grafiko natisnemo, uokvirimo, namestimo zankice za denar in pripravimo za pošiljanje oz. osebni prevzem. V primeru navadnega pošiljanja s Pošto Slovenije, paket prejmete v 2-3 delovnih dneh. V primeru Hitre pošte pa v roku 1 delovnega dne.

Priporočilo: Če si želite zagotoviti, da bo vaše darilo prispelo pravočasno, priporočamo, da že danes opravite naročilo in da ne odlašate do zadnjega trenutka.

Opis

Se odpravljate na poroko vašega daljnega sorodnika, prijatelja ali znanca, pa ne veste kaj kupiti za poročno darilo? Se mladoporočenca veselita zgolj vaše prisotnosti in od vas ne pričakujeta nič dragega in razkošnega? Si vseeno želite podariti kakšno malenkost in se sprašujete, kaj bi bilo najbolj primerno? Podarite nevesti in ženinu unikatno super šik personalizirano grafiko, ki je ne bosta nikoli pozabila in poskrbite, da mladoporočencema poročni dan za vedno ostane v spominu.

Morda vam bo prav tako všeč…

Dragi superšikovci!

Obveščamo vas, da se odpravljamo na dopust, zato bomo
OD 24. JUNIJA DO 14. JULIJA ODSOTNI.

Vsa prejeta naročila v tem času, bodo obdelana, ko se vrnemo.

Želimo vam super šik poletne dni.
Izkoristite jih maksimalno!

X